Cadeaubon

Bij Tuincentrum Tuin! in Friesland hebben accepteren we verschillende cadeaubonnen om uw favoriete tuin- en huisdierbenodigdheden aan te schaffen. Wij accepteren de volgende cadeaukaarten in ons tuincentrum: 

 

Nationale Tuinbon          Huis en Tuin cadeau          VVV Cadeaukaart          Huisdierencadeaubon

Met deze cadeaubonnen heeft u de vrijheid om zelf te kiezen uit ons brede assortiment. Of u nu op zoek bent naar prachtige planten en bloemen, tuingereedschap, decoratie voor binnen en buiten, of juist naar huisdierproducten en accessoires, bij Tuincentrum Tuin! vindt u wat u zoekt.

Cadeaubon kopen in onze winkel

Bent u op zoek naar een gepast cadeau, maar vindt u het lastig om voor iemand een keuze te maken? Ga voor gemak en koop een Nationale Tuinbon of de Huisdieren cadeaubon bij Tuincentrum Tuin! Deze cadeaukaartn zijn gewoon verkrijgbaar in onze winkel in Friesland. Dit betekent dat u ze direct bij de kassa aanschaft en cadeau geeft aan uw geliefde(n). Met deze cadeaubonnen kiezen zij zelf hun favoriete producten uit en genieten van een bezoek aan ons tuincentrum.

Cadeaubon? Besteed uw tegoed bij Tuincentrum Tuin!

Heeft u een cadeaubon ontvangen? Wat een fantastisch cadeau! Met een cadeaubon kiest u namelijk zelf waar u het tegoed aan besteedt. Wacht niet langer en kom langs bij Tuincentrum Tuin! in Friesland om gebruik te maken van uw Nationale Tuinbon, Huis en Tuin cadeaukaart, VVV Cadeaukaart of Huisdieren cadeaubon. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en u te voorzien van advies en inspiratie voor al uw tuin- en huisdierbehoeften. Tot snel!

Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Tips om jouw tuin rustgevend, gezellig en ontspannen te maken

Jouw tuin, balkon of terras is dé plek waar je de drukte van het dagelijks leven even achter je kunt laten en heel even kan ontspannen. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een mooi uitzicht: met een paar simpele tips kun je jouw tuin, balkon of terras omtoveren tot een plek van rust én gezelligheid.

Lees meer...
Een koelere tuin in de zomer? Dat kan!

De zomer brengt vaak warme, zonnige dagen met zich mee, maar het kan soms moeilijk zijn om van je tuin te genieten als de hitte te extreem wordt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je tuin koeler te maken, zodat je ook tijdens de warmste maanden kunt genieten van je buitenruimte. Hier zijn enkele praktische tips om van jouw tuin een koele plek te maken.

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...