Kamerplanten

Het gehele jaar door vindt u bij Tuincentrum Tuin! een zeer ruim assortiment met kamerplanten! Kamerplanten zijn eigenlijk onmisbaar in huis en passen vrijwel in elk interieur. Bij ons vindt u onder andere bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, grote kamerplanten (leuk voor die lege hoek in de woonkamer), makkelijke kamerplanten (ideaal wanneer u geen groene vingers heeft), vetplanten en cactussen. In onze winkel in Zwaagwesteinde kunt u kamerplanten kopen in diverse soorten en maten. Zo is er voor iedereen een passende kamerplant te vinden! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of kom meteen langs bij onze vestiging.

Kamerplanten zijn super gezond

De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel onderzoeken gedaan naar het effect van kamerplanten. Inmiddels kunnen we er dan ook niet meer omheen: groen in huis is super gezond! Groen geeft een rustgevend gevoel, werkt stressverlagend en door luchtzuiverende kamerplanten in huis te zetten, wordt de lucht ook nog eens gezuiverd en ook dat is goed voor lichaam en geest. We leven steeds meer thuis, dus is het extra belangrijk om in een gezonde omgeving te leven. En dat kunt u dus doen met kamerplanten! 

Tuincentrum Tuin! | Zwaagwesteinde | Kamerplanten kopen

Van makkelijke kamerplanten tot schaduw kamerplanten

Tegenwoordig zijn kamerplanten super hip en ontdekken we steeds meer nieuwe, mooie soorten. Bij Tuincentrum Tuin! in Zwaagwesteinde vindt u makkelijke kamerplanten voor als u geen groene vingers heeft, maar ook schaduw kamerplanten voor die donkere hoek in de woonkamer. Kortom, voor elke plek in huis zijn geschikte kamerplanten te vinden. Deze kamerplanten zijn perfect voor in de schaduw:

Groene en grote kamerplanten: creëer die urban jungle

Naast de bloeiende kamerplanten vindt u bij ons ook groene kamerplanten én grote kamerplanten. Grote kamerplanten zijn natuurlijk perfect om die lege hoek in huis op te vullen en wanneer u op zoek bent naar een echte eyecatcher. Een combinatie van een grote kamerplant met een hangplant of bloeiende kamerplant zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Het is uw huis, dus maak zelf de mooiste combinaties met kamerplanten van Tuincentrum Tuin!

Tuincentrum Tuin! | Zwaagwesteinde | Kamerplanten kopen

Kamerplanten kopen in Zwaagwesteinde

Wilt u het thuis ook gezellig maken met uw favoriete kamerplanten? Dat kan! Bezoek Tuincentrum Tuin! in Zwaagwesteinde en kom inspiratie opdoen op onze kamerplantenafdeling. Naast de kamerplanten vindt u bij ons natuurlijk ook kamerplantenvoeding en potgrond. Wij hebben ook speciaal potgrond voor allerlei soorten kamerplanten. In deze potgrond zitten speciale grondstoffen en voedingsstoffen die uw kamerplant nodig heeft.

Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde

 

 

Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
Tips voor het aantrekken en behouden van bijen, vogels en vlinders

Wil je van je tuin een levendig paradijs maken vol met het gezoem van bijen, het gezang van vogels en het fladderen van vlinders? Een tuin vol met leven is niet alleen prachtig om te zien, maar draagt ook bij aan een gezond ecosysteem. Hier zijn enkele tips om bijen, vogels en vlinders in de tuin aan te trekken én te houden. 

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...