Kerstverlichting

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In de winkel van Tuincentrum Tuin! vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u kerstverlichting met flikkerende of gekleurde lampjes? Of kiest u dit jaar voor de populaire Fairybells? Twijfelt u nog welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Onze kerstshow is vanaf eind oktober geopend en u bent uiteraard van harte welkom om inspiratie op te doen en nieuwe kerstartikelen te kopen!

Fairybell kerstboom kopen

Op zoek naar een speciale kerstverlichting voor buiten? Bekijk dan het assortiment van Fairybell! Fairybell is hét merk als het gaat om LED-verlichting voor buiten, zoals:

  • Vlaggenmast kerstbomen
  • Deurkerstbomen
  • Muurkerstbomen

U bent in onze winkel uiteraard welkom om het assortiment van Fairybell te bekijken, maar het is ook mogelijk om Fairybells te bestellen. Zo zijn de vlaggenmast kerstbomen verkrijgbaar voor alle vlaggenmasten vanaf 6 meter. Daarnaast tovert uw entree binnen 5 minuten om tot een sprankelend geheel met de deurkerstbomen en tot slot is een muurkerstboom eenvoudig te plaatsen tegen de gevel of muur.

Fairybell bestellen
 

Tuincentrum Tuin! | Fairybell kerstverlichting | Fairybells kopen

Kerstverlichting voor binnen en kerstverlichting voor buiten

Naast de Fairybells vindt u in onze winkel uiteraard ook:

  • Kerstverlichting voor binnen
  • Kerstverlichting voor buiten

Denk dan bijvoorbeeld aan kerstverlichting voor kerstbomen of kunstkerstbomen. Of ijspegelverlichting speciaal voor buiten om bijvoorbeeld de garage of schuur mee te versieren. Er is voor iedereen de juiste kerstverlichting te vinden. Bezoek daarom onze kerstshow en kies de beste verlichting uit!

Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen