Potterie

Wist u dat planten in bloempotten en plantenbakken een betere verzorging nodig hebben dan planten in de grond? Dit komt omdat planten in potten en bakken minder grond hebben en dus nét even wat meer aandacht nodig hebben. De keuze in potten en manden bij Tuincentrum Tuin! is groot. In onze winkels vindt u geglazuurde potten die het voordeel hebben dat het water in de pot minder verdampt dan in de welbekende roodstenen (terracotta) potten. In onze winkels vindt u naast ons standaard assortiment ook potten en bakken van onder andere Elho en Ecopots. Wilt u weten welke bloempotten of plantenbakken in huis of in de tuin passen? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers!

Bloempotten voor binnen bij Tuincentrum Tuin!

Bij Tuincentrum Tuin! kunt u terecht voor sfeervolle bloempotten voor binnen. Met een mooie bloempot en bijpassende plant fleurt u meteen het huis op. Onze bloempotten voor binnen zijn in allerlei soorten en maten bij ons verkrijgbaar. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Glazen vazen voor mooie boeketten.
  • Kunststof bloempotten voor de mooiste kamerplanten
  • Rieten manden die geschikt zijn als bloempot

Een kenmerk van een bloempot voor binnen is dat er geen gat aan de onderkant zit. Zo kan overtollig water niet weglopen en dat scheelt veel schoonmaken! Benieuwd naar het assortiment met bloempotten voor binnen? Bezoek Tuincentrum Tuin! in Leeuwarden of Zwaagwesteinde!

Tuincentrum Tuin! | Potterie | Binnenpotten | Bloempotten

Buitenpotterie: bloempotten en plantenbakken

Naast potterie voor binnen vindt u bij ons natuurlijk ook buitenpotterie. Hieronder vallen bloempotten en plantenbakken die geschikt zijn voor buiten. Deze bloempotten zijn wel voorzien van een drainagegat, zodat overtollig water gemakkelijk kan weglopen én de pot niet kapot vriest. Of u nu op zoek bent naar een grote stenen bloempot of een kunststof pot voor buiten: bij Tuincentrum Tuin! vindt u allerlei soorten en maten.

Tuincentrum Tuin! | Potterie | Binnenpotten | Bloempotten

Potterie afdeling bij Tuincentrum Tuin!

Of u nu op zoek bent naar een binnenpot of een bloempot voor buiten: bezoek Tuin! in Leeuwarden of Zwaagwesteinde voor een ruime potterie afdeling. Voor iedereen is een passende bloempot te vinden. Heeft u vragen over het assortiment? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Tuin!

Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde