Mediterrane bomen

Wist u dat de winkels van Tuincentrum Tuin! ruim 30.000 vierkante meter aan bloemen, planten en bomen hebben? En wist u ook dat wij een ruim assortiment met mediterrane bomen hebben? Wij zijn hét tuincentrum in de omgeving waar u mediterrane planten vindt voor zeer scherpe prijzen. In onze webshop kunt u mediterrane planten heel gemakkelijk bestellen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Zwaagwesteinde om het aanbod te bekijken.

Mediterrane bomen bestellen

Meest populaire mediterrane planten

Bij Tuin! is een ruim assortiment mediterrane planten te vinden. Eén ding is zeker: met een mediterrane plant wordt meteen een exotisch sfeertje in de tuin gecreëerd. Maar wat zijn de meest populaire mediterrane planten op dit moment?

Van elke mediterrane plant die hier wordt genoemd, zijn weer verschillende soorten. Zo is er voor iedereen een geschikte mediterrane plant te vinden. Benieuwd naar het volledige assortiment? Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in één van onze winkels!

Tuincentrum Tuin! | Mediterrane planten | Webshop mediterrane planten

Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
Tips voor het aantrekken en behouden van bijen, vogels en vlinders

Wil je van je tuin een levendig paradijs maken vol met het gezoem van bijen, het gezang van vogels en het fladderen van vlinders? Een tuin vol met leven is niet alleen prachtig om te zien, maar draagt ook bij aan een gezond ecosysteem. Hier zijn enkele tips om bijen, vogels en vlinders in de tuin aan te trekken én te houden. 

Lees meer...
Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...