• Welkom bij Tuincentrum Tuin!

  • Welkom bij Tuincentrum Tuin!

Zwaagwesteinde is geopend van 09:00 t/m 18:00Leeuwarden is geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Soorten echte kerstbomen bij Tuincentrum Tuin!

Zonder kerstboom is huis is de kerst natuurlijk niet helemaal compleet. Ieder huis is anders en dat betekent dat ook in ieder huis een andere kerstboom past. Ons assortiment kerstbomen is ontzettend breed en zo zit er dus vast en zeker een prachtige kerstboom voor u bij. Bij Tuincentrum Tuin! kunt u terecht voor verschillende soorten kerstbomen met ieder zo hun eigen unieke eigenschappen. U kunt onder andere kiezen uit verschillende soorten formaten kerstbomen. Kom gerust langs om ons actuele aanbod te bekijken!

Kerstbomen-kopen-tuincentrum-tuin!

Voordelen echte kerstboom

Ieder jaar komt weer de vraag: neemt u een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Kunstkerstbomen zijn gemakkelijk en gaan jaren mee, maar ook echte kerstbomen hebben veel voordelen. 

  • Kerstbomen zoals de Blauwspar hebben een heerlijke geur die u direct laat denken aan de kerstperiode!
  • U hoeft de kerstboom niet op te slaan. Heeft u weinig ruimte? Dan kunt u dus het beste een echte kerstboom aanschaffen. 
  • Echte kerstbomen hebben een unieke vorm en uitstraling. 

Tuincentrum Tuin! weet welke kerstboom het beste bij u past

Heeft u advies nodig? Of wilt u meer informatie over ons actuele aanbod kerstbomen? Kom dan langs bij één van onze vestigingen in Zwaagwesteinde of Leeuwarden. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte kerstboom. Onze kerstbomen zijn van goede kwaliteit en zullen er voor zorgen dat uw huis er tijdens kerst nog gezelliger uit gaat zien. Naast kerstbomen voor binnen in allerlei maten, kunt u natuurlijk ook kerstbomen voor buiten bij Tuincentrum Tuin! aanschaffen. 

echte-kerstboom-kopen-leeuwarden

Kunstkerstbomen kopen bij Tuincentrum Tuin! 

Naast dat wij echte kerstbomen verkopen in allerlei soorten en maten, vindt u ook kunstkerstbomen in ons assortiment. Weet u dus nog niet helemaal zeker of u dit jaar voor een echte kerstboom of voor een kunstkerstboom kiest? Ook die keuze kunt u nog bij één van onze twee vestigingen maken. Bekijk een deel van ons aanbod kunstkerstbomen  alvast online of kom langs en bekijk ons gehele aanbod.

Bij Tuincentrum Tuin! kunt u naast echte kerstbomen en kunstkerstbomen ook terecht voor prachtige kerstversiering voor binnen en buiten. Hierbij kunt u denken aan kerstballen in veel kleuren, kerstkransen en nog veel meer. Een kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder verlichting! Maak van uw huis een heus kerstparadijs met alle kerstartikelen en kerstbomen van Tuincentrum Tuin! Hopelijk zien wij u snel terug bij één van onze vestigingen. Alvast een fijne kerst toegewenst!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen