Vaste planten

Wanneer u zoek bent naar mooie en duurzame planten voor in uw tuin, dan zijn vaste planten een uitstekende keuze! Vaste planten zijn planten die elk jaar terugkomen en steeds groter en mooier worden. Bij Tuincentrum Tuin! in Zwaagwesteinde hebben we een uitgebreide collectie vaste planten die geschikt zijn voor verschillende soorten tuinen en tuinstijlen. Op ons buitenterrein vindt u ontzettend veel soorten vaste planten, maar ook in onze webshop kunt u uw bestelling plaatsen. 

Tuinplanten bestellen

 

Een vaste basis met vaste planten

Eén van de voordelen van vaste planten is dat ze relatief weinig onderhoud nodig hebben; de meeste vaste planten hebben genoeg aan een jaarlijkse snoeibeurt en bemesting. Daarnaast zijn vaste planten duurzaam, omdat ze elk jaar opnieuw bloeien en groeien, waardoor u jarenlang plezier heeft van deze investering. Bij Tuincentrum Tuin! hebben we vaste planten in verschillende kleuren, vormen en maten. Wij hebben naast ons tuincentrum een enorm buitenterrein waar u tal van vaste planten kunt uitzoeken. Zo hebben we bijvoorbeeld de klassieke Camellia, die bekend staat om zijn grote bloemen in verschillende kleuren, zoals rood, wit en roze. Een andere populaire vaste plant is natuurlijk de Hortensia, die vooral bekend staat om zijn grote bloemen in tinten van roze, blauw en wit. Vaste planten kunt u natuurlijk prima combineren met andere vrolijke tuintoppers, zoals:

Tuincentrum Tuin! | Vaste planten

Vaste planten op het balkon of terras

Bij Tuincentrum Tuin! hebben we niet alleen vaste planten die geschikt zijn voor in de border, maar ook voor in bloempotten op het terras of balkon. Zo hebben we bijvoorbeeld de Lavendel, die niet alleen lekker ruikt, maar ook een prachtige paarse kleur heeft. Ook hebben we de Campanula die ook wel bekend staat als de klokjesbloem en geschikt is voor in zowel de border als in potten. Wanneer u op zoek bent naar vaste planten die geschikt zijn voor een specifieke plek in uw tuin, dan kunnen onze ervaren medewerkers u adviseren over de juiste keuze. Zo hebben we vaste planten die geschikt zijn voor zowel een zonnige als schaduwrijke plek, maar ook voor een vochtige of droge grond. Bij Tuin! vinden we het belangrijk dat onze vaste planten van hoge kwaliteit zijn. Daarom werken we alleen met gerenommeerde kwekers en zorgen we ervoor dat onze planten goed verzorgd worden voordat ze bij ons in de winkel komen te staan. Ook geven we graag advies over hoe u het beste voor uw vaste planten kunt zorgen, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Tuincentrum Tuin! | Vaste planten

Vaste planten online bestellen bij Tuin!

Kortom, bij Tuincentrum Tuin! vindt u een uitgebreide collectie vaste planten die geschikt zijn voor verschillende tuinstijlen en -plekken. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, bezoek onze winkel voor een persoonlijk advies of plaats meteen uw bestelling in één van onze webshops. Bekijk naast onze vaste planten ook onze overige tuinplanten in het online assortiment!

Tuinplanten bestellen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten