• Welkom bij Tuincentrum Tuin!

  • Welkom bij Tuincentrum Tuin!

Zwaagwesteinde is geopend van 09:00 t/m 18:00Leeuwarden is geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst toveren wij onze tuincentra in Leeuwarden en Zwaagwesteinde om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom langs in ons tuincentrum en bekijk onze kerstartikelen

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Tuin!

Om van kerst ook dit jaar weer een gezellig feest te maken, mag de kerstversiering natuurlijk niet ontbreken! Kerstmuziek op de achtergrond en een kop warme chocolademelk in de hand: dat is een echt kerstgevoel. Dit kerstgevoel wordt alleen nog maar versterkt door in en rondom het huis te versieren. Een kerstboom in de woonkamer en misschien nog wel een extra kerstboom voor buiten: bij Tuincentrum Tuin! is het allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende kerstartikelen:

Assortiment kunstkerstbomen

U kunt alvast een deel van ons assortiment kunstkerstbomen online bekijken. Wij verkopen onder andere kunstkerstbomen van de A-merken Triumph Tree en Black box. Deze kunstkerstbomen zijn van uitstekende kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden! Kunstkerstbomen brengen veel voordelen met zich mee; bijvoorbeeld dat de naalden niet uitvallen. De keuze is dan ook makkelijk gemaakt. 

Kerstverlichting en kerstversiering: zonder is de boom niet compleet

Kerstverlichting en kerstversiering zorgt ervoor dat uw kerstboom compleet is. De kerstverlichting zorgt ervoor dat de boom straalt en de kerstversiering zorgt voor nog meer sfeer! Kerstverlichting wordt bij Tuincentrum Tuin! verkocht in allerlei verschillende soorten en lengtes. Gaat u dit jaar voor warm of wit licht? Of misschien toch een gekleurd kerstsnoer? Het kan allemaal! Ook kerstversiering verkopen wij in allerlei kleuren. Van traditionele kerstversiering tot moderne. 

Tuincentrum-Tuin!-kerstartikelen

Tuincentrum Tuin! in kerstsfeer

Niet alleen verkopen wij ontzettend veel kerstartikelen, ook zijn allebei onze vestigingen omgetoverd tot kerstparadijs. Kom langs in Zwaagwesteinde of Leeuwarden en proef de kerstsfeer! Ook op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u verschillende soorten kerstartikelen. Kerstversiering is namelijk niet alleen maar versiering voor in de boom, maar ook voor bijvoorbeeld op de vensterbank of op tafel. Zo kunt u ook terecht voor al onze prachtige kerststukjes. Niet alleen Tuincentrum Tuin! is omgetoverd naar kerstsferen, u kunt dit ook thuis voortzetten. Laat u inspireren door alle versierde hoekjes, prachtige bomen en sprankelende verlichting en tover uw eigen huis ook om!

kerstartikelen-kopen-tuincentrum-tuin

Advies bij Tuincentrum Tuin!

Tuincentrum Tuin! is er niet alleen om inspiratie op te doen voor uw inrichting tijdens kerst, ook zijn wij er om u advies te geven! Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u geen idee waar u moet beginnen deze kerst? Spreek een enthousiaste medewerker aan in één van onze vestigingen en wij helpen u graag verder. Wist u bijvoorbeeld al dat dé kersttrend van dit jaar meerdere soorten lichtsnoeren in de kerstboom is? Dit zorgt voor meer diepgang in de kerstboom en laat uw kerstboom nog meer stralen! Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen bij één van onze twee vestigingen in Friesland.