Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst toveren wij onze tuincentrum in Zwaagwesteinde om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom langs in ons tuincentrum en bekijk onze kerstartikelen

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Tuin!

Om van kerst ook dit jaar weer een gezellig feest te maken, mag de kerstversiering natuurlijk niet ontbreken! Kerstmuziek op de achtergrond en een kop warme chocolademelk in de hand: dat is een echt kerstgevoel. Dit kerstgevoel wordt alleen nog maar versterkt door in en rondom het huis te versieren. Een kerstboom in de woonkamer en misschien nog wel een extra kerstboom voor buiten: bij Tuincentrum Tuin! is het allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende kerstartikelen:

Tuincentrum Tuin! in Leeuwarden en Zwaagwesteinde | Kerstartikelen | Kerstshow

Assortiment kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree

In onze winkels verkopen wij onder andere kunstkerstbomen van de A-merken Triumph Tree en Black box. Deze kunstkerstbomen zijn van uitstekende kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden! Kunstkerstbomen brengen veel voordelen met zich mee; bijvoorbeeld dat de naalden niet uitvallen en dat u de kunstboom gemakkelijk en snel in elkaar zet. Bezoek één van onze winkels en bekijk het assortiment met kunstkerstbomen.

Kerstverlichting en kerstversiering: zonder is de boom niet compleet

Kerstverlichting en kerstversiering zorgt ervoor dat uw kerstboom compleet is. De kerstverlichting zorgt ervoor dat de boom straalt en de kerstversiering zorgt voor nog meer sfeer! Kerstverlichting wordt bij Tuincentrum Tuin! verkocht in allerlei verschillende soorten en lengtes. Gaat u dit jaar voor warm of wit licht? Of misschien toch een gekleurd kerstsnoer? Het kan allemaal! Ook kerstversiering verkopen wij in allerlei kleuren. Van traditionele kerstversiering tot moderne. 

Tuincentrum Tuin! in Zwaagwesteinde | Kerstartikelen | Kerstshow

Tuincentrum Tuin! in kerstsfeer: grootste kerstshow van het noorden!

Niet alleen verkopen wij ontzettend veel kerstartikelen, ook  is onze vestiging omgetoverd tot kerstparadijs. Kom langs in Zwaagwesteinde en proef de kerstsfeer! Ook op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u verschillende soorten kerstartikelen. Kerstversiering is namelijk niet alleen maar versiering voor in de boom, maar ook voor bijvoorbeeld op de vensterbank of op tafel. Zo kunt u ook terecht voor al onze prachtige kerststukjes. Niet alleen Tuincentrum Tuin! is omgetoverd naar kerstsferen, u kunt dit ook thuis voortzetten. Laat u inspireren door alle versierde hoekjes, prachtige bomen en sprankelende verlichting en tover uw eigen huis ook om!

Tuincentrum Tuin! in Zwaagwesteinde | Kerstartikelen | Kerstshow

Advies bij Tuincentrum Tuin!

Tuincentrum Tuin! is er niet alleen om inspiratie op te doen voor uw inrichting tijdens kerst, ook zijn wij er om u advies te geven! Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u geen idee waar u moet beginnen deze kerst? Spreek een enthousiaste medewerker aan in onze vestiging en wij helpen u graag verder. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen bij onze vestiging in Friesland. Laat de feestdagen maar komen!

Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde

 

 

Tips om jouw tuin rustgevend, gezellig en ontspannen te maken

Jouw tuin, balkon of terras is dé plek waar je de drukte van het dagelijks leven even achter je kunt laten en heel even kan ontspannen. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een mooi uitzicht: met een paar simpele tips kun je jouw tuin, balkon of terras omtoveren tot een plek van rust én gezelligheid.

Lees meer...
Een koelere tuin in de zomer? Dat kan!

De zomer brengt vaak warme, zonnige dagen met zich mee, maar het kan soms moeilijk zijn om van je tuin te genieten als de hitte te extreem wordt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je tuin koeler te maken, zodat je ook tijdens de warmste maanden kunt genieten van je buitenruimte. Hier zijn enkele praktische tips om van jouw tuin een koele plek te maken.

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...