Bloeiende kamerplanten

Wilt u wat meer kleur in huis? Kies dan een aantal bloeiende kamerplanten! Met bloeiende kamerplanten creëert u voornamelijk veel gezelligheid én kleur in huis. We kunnen wel stellen dat bloeiende kamerplanten echte sfeermakers zijn. Daarnaast zijn deze planten heel goed te combineren met bijvoorbeeld groene kamerplanten of vetplanten. Bezoek Tuincentrum Tuin! in Zwaagwesteinde om het diverse assortiment met bloeiende kamerplanten te bekijken.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten

Veel kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen. De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte plaats met het liefst de ochtendzon. Naast watergeven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater voor bloeiende kamerplanten altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei het watergeven terugbrengen op één maal in de week. Nog een tip van ons: verpot in het voorjaar de plant en gebruik hierbij goede potgrond. Bij Tuincentrum Tuin! vindt u naast de bloeiende kamerplanten ook de juiste potgrond. Wist u bijvoorbeeld dat wij orchidee potgrond hebben? In deze potgrond zitten grond- en voedingsstoffen die een orchidee nodig heeft. Daarnaast hebben wij natuurlijk nog veel meer soorten potgrond.

Tuincentrum Tuin! | Zwaagwesteinde | Bloeiende kamerplanten

Top 5 bloeiende kamerplanten

Bent u al bekend met bloeiende kamerplanten? U kent vast en zeker de orchidee wel, maar naast deze beauty vindt u in onze winkel ook andere populaire, bloeiende kamerplanten. Wij hebben een top 5 voor u samengesteld:

Benieuwd naar deze kleurrijke planten? Bezoek dan snel onze winkel en kom inspiratie opdoen!

Tuincentrum Tuin! | Zwaagwesteinde | Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten kopen bij Tuincentrum Tuin!

Wilt u graag een bloeiende kamerplant kopen? Bezoek dan snel ons tuincentrum in Zwaagwesteinde! In onze winkel vindt u een zeer ruim assortiment met bloeiende kamerplanten. Bekijk ook meteen eens onze groene kamerplanten, cactussen, vetplanten en grote kamerplanten. De keuze is ruim bij Tuincentrum Tuin! Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen of even een mailtje te sturen.


Openingstijden Tuin! Zwaagwesteinde
 

  

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten