Zwaagwesteinde is geopend van 09:00 t/m 18:00Leeuwarden is geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Iedereen kent het ritueel van de worsteling met de kerstverlichting. Een groot kluwen van de oude vertrouwde lichtjes die we jaarlijks uit één van de dozen met kerstversiering opduiken. Misschien is dit ook nog steeds een wederkerend fenomeen in uw huishouden, zo één waarbij iedereen ongeveer spontaan iets belangrijkers weet te verzinnen, wanneer u eraan wilt beginnen en uw gezinsleden om hulp probeert te vragen. Wanneer u dit probleem nog niet heeft ondervangen, kunt u hiervoor in ons tuincentrum praktisch opbergmateriaal vinden. Wanneer u erg afwijkende kerstverlichting heeft qua afmeting of vorm, kunt u eventueel met wat fantasie en een stuk karton een haspel maken voor uw kerstverlichting.

Jarenlang gebruik en ook slecht opbergen kunnen ook uw kerstverlichting bij het snoer beschadigen, dus zodra u uw kerstverlichting uitgepakt heeft dient u het altijd grondig langs te lopen, zodat u zeker weet dat er geen beschadigingen aan het snoer zijn te vinden. Dit soort beschadigingen zijn brandgevaarlijk.

Wanneer uw kerstverlichting aan vervanging toe is omdat het beschadigd is of gewoon niet uit de knoop te krijgen is, kunt u in ons tuincentrum een groot assortiment kerstverlichting vinden.

Beschadiging is wellicht niet de enige reden om uw kerstverlichting te vervangen. Misschien wilt u overstappen op energiezuinige ledverlichting. Ledverlichting is niet alleen energiezuinig, het wordt ook niet heet, waardoor het ook op allerlei andere manieren is toe te passen dan reguliere lampjes. En niet te vergeten, is het ook nog eens veel kind-vriendelijker. Ledverlichting is verkrijgbaar in verschillende varianten. In ons tuincentrum kunnen wij u hierover informeren.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pompoendecoraties voor Halloween en Sint-Maarten

In dit jaargetijde duiken ze steeds vaker en ook vroeger op. De oranje kleur van echte pompoenen, groot en klein (maar ook die van sierpompoenen en -kalebassen) zorgt dan ook voor een warm en vrolijk accent.

Lees meer...
Oktober rozenmaand: planten, snoeien en beschermen

In oktober zijn rozen met kale wortels te koop. Die zijn een stuk voordeliger dan rozen die je in een pot met aarde aanschaft. Bovendien is oktober een goede maand om rozen te planten of te verplanten.

Lees meer...
Knutselen met kastanjes in de herfstvakantie

In oktober kan het flink stormen en regenen, maar met een beetje geluk ook nog lekker nazomeren. Wat de weergoden ook voor ons in petto hebben: ga er in de herfstvakantie met het hele gezin op uit.

Lees meer...
Egels in de tuin

Tijdens het Egelweekend, die eind september in Nederland werd gehouden, werden er maar liefst 4500 van die koddige diertjes geteld.

Lees meer...