Zwaagwesteinde is geopend van 09:00 t/m 18:00Leeuwarden is geopend van 09:00 t/m 21:00

Mobiele planten

Mobiele planten

Met een beetje geluk wordt het een lange, zwoele zomer. Blote voeten, buiten eten en borrelen tot diep in de nacht... Ook sommige kamerplanten houden van het zomerse buitenleven. Zodra de kans op nachtvorst is verdwenen, neemt u ze mee. Naar buiten!

Spontaan
Bloeiende kamerplanten, zoals Calla en Betulia voelen zich snel thuis op uw terras of balkon. Het effect is verrassend; met kamerplanten wordt uw buitenruimte een echte relaxplek, waar u zich meteen prettig voelt. Dat is heerlijk thuiskomen na een drukke werkdag. Zelfs op een ietwat troosteloze dag ziet het er buiten met bloeiende kamerplanten toch nog vrolijk uit. Dus zet de kamerplanten buiten op een plek waar u wel wat kleur kunt gebruiken. Alles kan: een mobiele houten kist vol Calla’s op het terras of Betulia's in een uitgeholde boomstam. Mooie combinaties ontstaan vaak spontaan. Als het goed voelt, is het goed. Het is tenslotte uw buitenruimte.

Relaxt de zomer door
Geen groene vingers? Relax! Bloeiende kamerplanten als Calla en Betulia hebben alleen regelmatig wat water en plantenvoeding nodig. Kiest u voor langwerkende meststoffen, dan hoeft u maar één keer voeding te geven en kunt u de hele zomer lang genieten van bloemen om u heen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Haal de Indian Summer in huis

De dagen worden korter, de herfst dient zich aan. We kunnen niet meer zo lang en vaak van het buitenleven genieten.

Lees meer...
11 tuintips voor september

De herfst hangt in de lucht. Het is frisser, de dagen worden korter, bloeiende planten raken over hun hoogtepunt heen, de eerste paddenstoelen duiken op.

Lees meer...
Chrysanten: aanrader voor binnen en buiten

Ze duiken nu weer op, in alle kleuren, soorten en maten, uiteraard ook in ons tuincentrum. Chrysanten bloeien rijk, lang en laat in het jaar.

Lees meer...
APK voor de (na)zomertuin

Augustus is een wat lastige maand, voor de tuin en de tuinier. Het kan enorm warm en droog zijn en dan vallen er weer enorme hoosbuien.

Lees meer...