Mobiele planten

Mobiele planten

Met een beetje geluk wordt het een lange, zwoele zomer. Blote voeten, buiten eten en borrelen tot diep in de nacht... Ook sommige kamerplanten houden van het zomerse buitenleven. Zodra de kans op nachtvorst is verdwenen, neemt u ze mee. Naar buiten!

Spontaan
Bloeiende kamerplanten, zoals Calla en Betulia voelen zich snel thuis op uw terras of balkon. Het effect is verrassend; met kamerplanten wordt uw buitenruimte een echte relaxplek, waar u zich meteen prettig voelt. Dat is heerlijk thuiskomen na een drukke werkdag. Zelfs op een ietwat troosteloze dag ziet het er buiten met bloeiende kamerplanten toch nog vrolijk uit. Dus zet de kamerplanten buiten op een plek waar u wel wat kleur kunt gebruiken. Alles kan: een mobiele houten kist vol Calla’s op het terras of Betulia's in een uitgeholde boomstam. Mooie combinaties ontstaan vaak spontaan. Als het goed voelt, is het goed. Het is tenslotte uw buitenruimte.

Relaxt de zomer door
Geen groene vingers? Relax! Bloeiende kamerplanten als Calla en Betulia hebben alleen regelmatig wat water en plantenvoeding nodig. Kiest u voor langwerkende meststoffen, dan hoeft u maar één keer voeding te geven en kunt u de hele zomer lang genieten van bloemen om u heen.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Onze katvriendelijke tuinplanten

Kattenliefhebber? Dan mogen deze katvriendelijke planten niet ontbreken in jouw tuin! Een nieuwsgierige kat gaat vaak op ontdekkingstocht in de tuin en kauwt, ruikt, knaagt of eet zelfs planten. Ze tonen dit gedrag om verschillende redenen: nieuwsgierigheid, verveling, trek. Wist je dat niet alle planten veilig zijn voor huisdieren? Sommige planten veroorzaken huidirritaties of andere nare risico’s. In ons tuincentrum in

Lees meer...
Een gezond gazon zaaien in augustus

Met het einde van de zomer in zicht denken we nog maar weinig aan ons gazon. Toch is augustus een van de belangrijkste maanden als het gaat om gazononderhoud. Wilt u een prachtig gezond gazon in het voorjaar? Dan begint het echte werk nu.

...Lees meer...
Tips tegen hittestress voor mens en dier

Lees onze tips tegen hittestress voor mens en dier.

Lees meer...
Gebruik lavendel in je huis en keuken!

Ontdek alles over lavendel voor gebruik in huis.

Lees meer...