Landelijke Open Dag Hoveniers

Landelijke Open Dag Hoveniers

Dit jaar organiseert de Nederlandse branchevereniging VHG voor de tweede keer de Landelijke Open Dag Hoveniers, en wel op zaterdag 27 september. Hoveniersbedrijven verspreid over heel Nederland houden open huis en laten zien wat er allemaal mogelijk is om uw persoonlijke droomtuin te creëren. Ze bieden vrijblijvend inspiratie en informatie over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van een tuin.

Tuintrends
Hoveniers zijn specialisten in aanleg, beplanting en onderhoud, maar bij velen van hen kunt u ook terecht voor een tuinontwerp of verlichtingsplan. Bezoekers kunnen tijdens de open dag vragen stellen en de laatste tuintrends ontdekken, zoals de duurzame, ‘levende tuin’, met veel groen, natuurlijke materialen en aandacht voor dieren, water en energie.

Kijk voor meer informatie over de Landelijke Open Dag Hoveniers en voor inspiratie voor uw droomtuin op Lange Leve de Tuin en op en www.vhg.org.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Mooie Moederdag cadeautips

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...
15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in De Westereen zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in De Westereen heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...