Tuinmeubelen Burgum

Kom in een van onze vestigingen onze collectie tuinmeubelen bekijken en uitproberenUw terras ligt er prachtig bij, de bloemen beginnen te bloeien en de barbecue staat klaar voor gebruik. Het enige wat nog mist, zijn tuinmeubelen. Goed nieuws, in onze tuincentra nabij Burgum vindt u de mooiste tuinmeubelen.

Maak uw terras compleet

Stapelstoelen, lounge sets, dining sets en kussens en parasols, laat u inspireren door onze brede collectie tuinmeubelen. Wij hebben genoeg tuinmeubelen in ons assortiment om zomers lang te genieten in uw tuin in Burgum. Maak uw tuin, terras of balkon helemaal af met een vuurkorf, terrashaard en buitenverlichting.

Zo houdt u uw tuinmeubelen mooi

Wilt u lang genieten van uw nieuwe tuinmeubelen? Vergeet dan vooral niet om naar onderhoudsmiddelen te kijken. Ook kunststof tuinmeubelen hebben zorg nodig in de vorm van een speciale polish die zorgt dat de kleur mooi blijft en tevens een beschermingslaag achterlaat. Teakhouten tuinmeubelen kunt u behandelen met een speciale cleaner die er voor zorgt dat het hout mooi op kleur blijft. Ook beschermingsproducten zoals plastic hoezen voor uw tuinmeubelen zijn bij onze tuincentra nabij Burgum verkrijgbaar. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.