Kerst Dokkum

Gezellig bij Tuincentrum Tuin genieten van kerst!In de aanloop voor Kerst toveren wij onze tuincentra nabij Dokkum om tot een sfeervol kerstparadijs. Stap de wondere wereld van Kerst binnen nabij Dokkum en laat u inspireren door de verschillende thema’s.

De bijzondere sfeer van Kerst nabij Dokkum

U kunt in ons tuincentrum genieten van de gezelligheid van de kerst en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin in Dokkum. Kiest u dit jaar voor een uitbundige Kerst, of houdt u het liever iets subtieler? Alles is mogelijk, want ons assortiment bestaat onder andere uit echte kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting, kersversiering en kerstcadeaus. Ons tuincentrum nabij Dokkum helpt u om er een onvergetelijke kerst van te maken!

Kerstboom eruit, kamerplant erin!

Wanneer na de Kerst de kerstboom niet langer in uw woonkamer in Dokkum staat, blijft vaak een leegte over. Vul die leegte met een gezellige kamerplant! Met een mooie kamerplant haalt u een echte sfeermaker in huis. Laat u, ook na de kerst, adviseren in een van onze winkels bij Dokkum, of neem contact op voor meer informatie.