Tuincentra Franeker

Ontdek onze tuincentra bij u in de buurt. Wij zien u graag!Bent u op zoek naar artikelen om uw huis of tuin in Franeker te verfraaien? Wandel dan eens binnen bij één van onze tuincentra en laat u inspireren.

U vindt het in onze tuincentra

In onze tuincentra in Franeker vindt u een uitgebreid assortiment om uw tuin in te richten, uw huis op te fleuren en uw huisdieren te verwennen. Van kamerplanten tot vijverartikelen en van gereedschap tot barbecues en bestrating. Heeft u binnenkort een verjaardag, maar nog geen cadeautje? Bezoek dan onze sfeer en cadeau afdeling voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten.

Ook voor advies

U weet dat u verandering wilt in uw huis of tuin, u heeft alleen nog geen idee hoe en wat. Op onze website vindt u diverse tuintips waarmee u uw tuin in Franeker kunt omtoveren tot een sfeervol en gezellig paradijs. Ook in onze tuincentra kunt u terecht voor goed advies van onze medewerkers. We zien u graag terug in een van onze tuincentra nabij Franeker of neem contact met ons op.