• Welkom bij Tuincentrum Tuin!

  • Welkom bij Tuincentrum Tuin!

Zwaagwesteinde is geopend van 09:00 t/m 18:00Leeuwarden is geopend van 09:00 t/m 18:00

Sierbestrating Stiens

Vind een groot assortiment sierbestrating in uw buurt!Sierbestrating zorgt voor mooie en stevige terrassen, opritten en tuinpaden. Het hoeft niet gemaaid of gesnoeid te worden, u kunt uw auto erop parkeren en uw tuinstoelen zakken er niet in weg. Kortom, ook voor uw tuin in Stiens is sierbestrating een goede keuze. In ons tuincentrum vindt u een uiteenlopend assortiment sierbestrating.

De meest uiteenlopende soorten sierbestrating

Sierbestrating is in allerlei soorten en materialen verkrijgbaar. Voor een stoere uitstraling kunt u bijvoorbeeld voor natuursteen kiezen en met grind ziet uw oprit er altijd netjes uit. Om ervoor te zorgen dat wij ook voor uw oprit of tuin in Stiens de juiste keuze hebben, bestaat ons assortiment sierbestrating uit natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten. Ook voor houten vlonders bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor advies

Bent u er nog niet helemaal uit welke sierbestrating voor uw tuin of oprit in Stiens de beste keuze is? Kom dan gezellig langs, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.