BBQ Friesland

Geniet deze zomer van een barbecue met een nieuwe BBQ van tuincentrum Tuin!De zomer betekent barbecueën! Gezellig samen met vrienden, familie of uw partner genieten van lange avonden en heerlijke maaltijden. Uiteraard wilt u wel die uw vlees en groente die echte, welbekende barbecue smaak hebben. In ons BBQ assortiment vindt u buitenkeukens, gasbbq’s, elektrische bbq’s, houtskoolbbq’s en BBQ accessoires, zodat u gegarandeerd bent van de echte BBQ beleving.

Meer dan vlees op de BBQ

De culinaire mogelijkheden op de BBQ zijn eindeloos. Naast het welbekende vlees, doen ook bijvoorbeeld aardappels, champignons, mais, courgettes, puntpaprika’s en stokbroodjes het goed op de BBQ. Maak het barbecueën in uw tuin in Friesland nog gemakkelijker met de juiste BBQ accessoires zoals een handige vleestang, visgrill of het juiste bovenrooster. Bent u nog op zoek naar tuinmeubelen om uw barbecue feestje compleet te maken? Ook dan kunt u in ons tuincentrum nabij Friesland terecht.

Authentieke BBQ gevoel

Interesse in een BBQ en woonachtig in Friesland? Kom dan gezellig langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het authentieke BBQ gevoel. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.